Rugzak Herschel settlement

Rugzak Herschel settlement

Beginnend op: € 80,67

€ 41,60

-48%

Beginnend op: € 80,67

€ 41,60

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Rugzak Herschel settlement

De Herschel Settlement rugzak is een van Herschel 's bestsellers! Met zijn vintage en originele design is het ook ultra modern en trendy. Multifunctioneel en geschikt voor iedereen, het is ideaal voor zowel school als werk. Zijn resoluut trendy stijl geeft de consument een retro-chique uitstraling. Hij is ook uitgerust met een 15,4 inch laptopvak.
Deze Herschel tas is ook verkrijgbaar in een "Medium" versie (30% minder volume): rugzak Herschel Settlement Mid Volume.

Deze Herschel Settlement tas sluit met een grote, moderne gouden rits. Het is ook uitgerust met verschillende afwerkingen en details die zijn charme maken: imitatieleren inzetstukken op de riemen en schuivers, etiketdetails op de buitenzak, ultra-resistent 100% polyester ontwerp, bedrukte binnenkant... De rugzak heeft een klein voorvak met rits.

Deze Herschel Settlement rugzak heeft ook een groot, volledig gevoerd opbergvak met een laptop sleeve (tot 15,4"). Het heeft ook een MP3 media zak met kabelmanagement. Met dit systeem kunt u uw MP3 in de tas opbergen en in alle rust naar uw muziek luisteren.

Voor 100% comfort is deze rugzak Settlement uitgerust met een gewatteerde rug, een draaggreep en verstelbare, gewatteerde schouderriemen.

Deze rugzak Herschel is de rugzak van de nieuwe generatie, hij is ideaal voor al wie de nieuwe trends op de voet volgt!

Extra informatie

Merk Herschel
Fabrikant SKU 10005
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassen/junioren

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten