Rugzak Herschel retreat

Rugzak Herschel retreat
Beginnend op: € 100,83

Niet op voorraad

Beschrijving

Rugzak Herschel retreat

De Herschel Retreat rugzak is het kleine broertje van de Little America rugzak, behalve dat hij twee lussen heeft in plaats van vier. Het 100% polyester ontwerp geeft hem kwaliteit, robuustheid en weerstand. Naast de stevigheid heeft het een vintage stijl dankzij de imitatieleren toepassingen op de gespen. Deze tas is de ideale weekendtas, hij kan ook gebruikt worden als koerierstas of voor elk ander soort gebruik aangezien hij een vakje heeft voor een tablet of 15" laptop.

De Herschel Retreat-rugzak wordt comfortabel op de rug gedragen met zijn gevoerde en verstelbare riemen. De consument kan het ook met de hand dragen, dankzij de draaggreep.Hetis voorzien van een plat voorvak, handig voor last-minute opslag.

Een mooi label op de voorkant en twee mooie bruine imitatieleren gespen versterken het elegante ontwerp van deze Herschel Retreat-rugzak .De gespen sluiten met magnetische clips.

Aan de binnenkant kandezeHerschel Retreat-rugzak tot 19,5 liter bevatten. Volledig gevoerd met een zeer origineel rood-wit lineair patroon, maar toch functioneel. Inderdaad, het heeft een gevoerde vilten zak om veilig een tablet of een kleine 15-inch computer vast te houden. Het is ook uitgerust met een mediapocket met kabelbeheer, praktisch om uw MP3 uit het zicht op te slaan terwijl u naar uw muziek luistert. Tot slot sluit hij af met een handig trekkoordje.

Extra informatie

Merk Herschel
Fabrikant SKU 10066
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassen/junioren

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten