Damesjas Under Armour sans manches ColdGear Reactor Run

Damesjas Under Armour sans manches ColdGear Reactor Run

Beginnend op: € 121,00

€ 54,36

-55%
Het Under Armour ColdGear Reactor Run Jacket: lichtgewicht en mouwloos, het neemt je mee op al je runs in stijl.

Niet op voorraad

Beschrijving

Damesjas Under Armour sans manches ColdGear Reactor Run

Op zoek naar een stijlvol, hoogwaardig jack voor je hardloopsessies of buitensportactiviteiten? Kijk dan eens naar het sans manches ColdGear Reactor Run damesjack van Under Armour.

Dit jack is speciaal ontworpen voor vrouwen en combineert stijl en functionaliteit om je tijdens al je avonturen te vergezellen. Of je nu een fanatieke hardloper of fietser bent of gewoon op zoek naar een comfortabel jack voor je buitenactiviteiten, het ColdGear Reactor Run jack zal aan al je verwachtingen voldoen.

Dit jack is gemaakt door het beroemde sportmerk Under Armour en is het resultaat van voortdurend onderzoek naar innovatie en kwaliteit. Het is voorzien van ColdGear Reactor-technologie, waardoor het zich aanpast aan je lichaam en de buitentemperatuur om optimale warmte te behouden terwijl het vocht afvoert en je droog houdt.

Dankzij de mouwloze snit biedt dit jack maximale bewegingsvrijheid zodat je gemakkelijk kunt bewegen tijdens de training of wedstrijd. De lichtgewicht, ademende stof biedt ongeëvenaard comfort terwijl het je beschermt tegen kou en wind.

Het damesjack Under Armour ColdGear Reactor Run heeft ook een aantal praktische functies die het een essentieel product maken voor alle sportvrouwen. In de zakken met rits kun je je sleutels, telefoon of andere kleine voorwerpen veilig opbergen. De hoge kraag en verstelbare capuchon geven je extra bescherming tegen de elementen.

Naast zijn prestaties heeft dit jack ook een elegant, modern ontwerp. De zwarte kleur met contrasterende details en het discrete Under Armour logo maken het een veelzijdig kledingstuk dat bij al je sportkleding past.

Gun jezelf het allerbeste in technologie en stijl met het Under Armour sans manches ColdGear Reactor Run damesjack. Of het nu voor je intensieve trainingen is of je buitenritten, dit jack zal je vergezellen met stijl en efficiëntie. Wacht niet langer om dit jack aan je sportgarderobe toe te voegen!

Extra informatie

Merk Under Armour
Fabrikant SKU 1355811-570
Kleur lavendel/lichtgroen
Kleur Paars
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Mouwloos