Dames legging Under Armour Favorite Wordmark

Dames legging Under Armour Favorite Wordmark

Beginnend op: € 35,29

€ 28,81

-18%
Ontdek het ongeëvenaarde comfort en de stijl van legging Under Armour Favorite Wordmark voor dames. Blijf actief en stijlvol met Under Armour.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,29

€ 28,81

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames legging Under Armour Favorite Wordmark

legging De Under Armour Favorite Wordmark voor dames is de ideale keuze voor vrouwen die comfort en stijl willen combineren in hun sportkleding. Het merk Under Armour staat bekend om zijn kwaliteitskleding, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende sporters.

Deze legging is speciaal ontworpen voor vrouwen, met een snit en materialen die perfect passen bij de vorm van het vrouwelijke lichaam. Het heeft een elastische tailleband voor een goede pasvorm en een enkellange tailleband voor een elegant, vrouwelijk silhouet.

Deze legging is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt ongeëvenaard comfort dankzij de zachte, rekbare stof. Hij is ook voorzien van de Moisture Transport-technologie vanUnder Armour, die transpiratievocht afvoert om je droog en comfortabel te houden tijdens je meest intensieve workouts.

Deze legging is niet alleen functioneel, maar ziet er ook geweldig uit. Het ontwerp met het Under Armour logo in gouden letters op de rechterpijp voegt een vleugje elegantie toe aan je sportkleding. Zo kun je in elke situatie comfortabel en stijlvol voor de dag komen, of je nu in de sportschool of in de stad bent.

Of je nu gaat voor yoga, hardlopen of een andere fysieke activiteit, deze legging zal je altijd bijstaan, dankzij de slanke pasvorm en bewegingsvrijheid. Dankzij het ongeëvenaarde comfort is hij ook ideaal voor een ontspannen dagje uit.

Kortom, de legging voor dames van Under Armour Favorite Wordmark is een must-have voor alle actieve, stijlbewuste vrouwen. Hiermee kun je vol vertrouwen trainen en er sportief en vrouwelijk uitzien. Wacht dus niet langer en trakteer jezelf op deze kwaliteitsvolle legging van Under Armour.

Extra informatie

Merk Under Armour
Fabrikant SKU 1356403-090
Kleur donkergrijs/zwart/donkergrijs
Kleur Grijs
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten