Dames legging Under Armour 7/8 taille haute

Dames legging Under Armour 7/8 taille haute

Beginnend op: € 45,38

€ 42,92

-5%
Ontdek het ongeëvenaarde comfort en de stijl van leggings Under Armour 7/8, voor een vrouwelijk en sportief silhouet.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 45,38

€ 42,92

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames legging Under Armour 7/8 taille haute

De damesschoen legging Under Armour 7/8 taille haute is een must-have voor alle actieve, stijlbewuste vrouwen. Ontworpen door het beroemde merk Under Armour, combineert deze legging perfect comfort, prestaties en elegantie.

Gemaakt van hoogwaardige materialen heeft deze legging een slanke pasvorm en een hoge taille die perfect de rondingen van het vrouwelijke lichaam volgt. De 7/8 lengte geeft het een moderne en trendy look look, terwijl het de enkels laat ademen. Ideaal voor alle sportieve activiteiten, maar ook voor casual dagelijks gebruik.

Dankzij de HeatGear-technologie voert deze legging transpiratie efficiënt af om je droog en koel te houden tijdens je meest intensieve workouts. Bovendien zorgt de rekbare, slijtvaste stof voor volledige bewegingsvrijheid en onovertroffen duurzaamheid.

Ook over het ontwerp van deze legging is goed nagedacht, met platte naden om schuren te voorkomen en een zachte elastische tailleband voor een perfecte pasvorm. De stijlvolle zwarte kleur is gemakkelijk te combineren met elke outfit, terwijl het Under Armour logo op het been een extra vleugje stijl toevoegt.

Of je nu gaat hardlopen, yoga, krachttraining doet of gewoon op zoek bent naar een comfortabele en stijlvolle legging voor je drukke dagen, de Under Armour 7/8 taille haute dames legging zal je bondgenoot bij uitstek zijn. Laat saaie, onpraktische kleding je prestaties en je look niet bederven, kies voor deze legging Under Armour en geniet van ongeëvenaard comfort en elegantie. Bestel hem nu en ontdek zelf waarom dit merk zo populair is bij sportvrouwen over de hele wereld.

Extra informatie

Merk Under Armour
Fabrikant SKU 1365335-001
Kleur zwart/wit
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten