Dames sweater met capuchon en ritssluiting Under Armour Rival

Dames sweater met capuchon en ritssluiting Under Armour Rival

Beginnend op: € 60,50

€ 48,23

-20%
Ultiem comfort met de Under Armour Rival fleece hoody met ritssluiting voor dames. Blijf aan de top met stijl en prestaties.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 60,50

€ 48,23

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames sweater met capuchon en ritssluiting Under Armour Rival

Bereid je in stijl voor op het koude weer met deze fleece hoodie van Under Armour. Dit sweatshirt is speciaal ontworpen voor vrouwen en is zowel comfortabel als modieus. Met zijn praktische ritssluiting en verstelbare capuchon beschermt hij je tegen de elementen.

De Under Armour Rival dames fleece hoodie met ritssluiting is gemaakt van hoogwaardige materialen om je zacht en warm te houden, terwijl hij licht en ademend is. De slanke pasvorm omhelst de vrouwelijke rondingen perfect en verbetert je silhouet.

Dit sweatshirt is niet alleen comfortabel en stijlvol, maar ook zeer functioneel. Met de praktische zijzakken kun je je kleine spullen veilig opbergen. Dankzij de ritssluiting kun je het op verschillende manieren dragen, afhankelijk van je stemming en de buitentemperatuur.

Under Armour staat bekend om zijn hoogwaardige sportkleding en dit sweatshirt is daarop geen uitzondering. Of het nu voor een training in de buitenlucht is of voor een casual uitje, dit sweatshirt is je bondgenoot om warm en droog te blijven. Het discrete logo op de borst voegt een extra vleugje stijl toe aan dit toch al stijlvolle sweatshirt.

De Under Armour Rival fleece hoodie met rits voor dames is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past bij elke stijl. Draag hem met legging voor een sportieve outfit of met een jeans voor een meer casual look. Door zijn veelzijdigheid en kwaliteit zal hij snel een onmisbaar kledingstuk worden.

Kortom, de Under Armour Rival dames fleece hoodie met rits is een must-have voor alle vrouwen die comfort, stijl en functionaliteit willen combineren. Laat de kou je niet tegenhouden, adopteer dit sweatshirt en schitter bij al je buitenactiviteiten.

Extra informatie

Merk Under Armour
Fabrikant SKU 1369853-010
Kleur antraciet grijs/zwart/grijs mod
Kleur Grijs
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten