Energiekoek Meltonic TONIC BIO - CHOCOLAT

Energiekoek Meltonic TONIC BIO - CHOCOLAT
€ 11,85

Niet op voorraad

Beschrijving

Energiekoek Meltonic TONIC BIO - CHOCOLAT

GLUTENVRIJ - SNELLE BEREIDING (5MIN) - OPTIMALE VERTERING - LAAG VETGEHALTE

Een intens en gastronomisch recept voor topsporters! Rennen, trailrunning, fietsen, triatlon, marathon, de biologische energiecakes zijn geschikt voor alle sporters die van sterke sensaties houden!

In deze organische energiecake vind je :

- Heerlijke chocolade chips
- De schatten van de bijenkorf: honing en koninginnengelei

Glutenvrij en gemaakt met natuurlijke ingrediënten natuurlijk!

De biologische energiecakes voor sporters zijn geschikt voor alle sporters die een perfecte bondgenoot willen voor het ontbijt of een snack voor een sportieve inspanning (hardlopen, trailrunning, fietsen, triatlon, marathon...). Biologische energiecakes - Chocolade, honing en koninginnengelei is gemakkelijk te bereiden. Tel 5 minuten voorbereiding voor dit gastronomische recept.

De biologische energiecakes voor sporters zijn gemaakt van een gemakkelijk te bereiden glutenvrij gastronomisch recept (5min). Voor de bereiding is eenvoudigweg 300 ml water nodig om te mengen en te bakken gedurende 30-35 minuten op 200° voor een traditionele oven.

De biologische energiecakes - Chocolade, Honing en Koninginnebrij moeten anderhalf uur voor de sportieve inspanning worden geconsumeerd. Het is aan te raden om ½ op 1/3 van de taart te consumeren.

Meltonic heeft organische energiecakes ontwikkeld voor sporters die het ontbijt kunnen vervangen en 3 dagen in de koelkast kunnen worden bewaard of ingevroren.

Glutenvrij en lactosevrij wordt de Organic Energy Cake - Chocolade, Honing en Koninginnebrij gemaakt van de schatten van de bijenkorf. Honing, Royal Jelly en 4 meelsoorten en heerlijke chocoladesnippers zorgen voor optimale energie voor de inspanning. De biologische energiecakes zijn geschikt voor alle sporters en zorgen voor een aanzienlijke hoeveelheid magnesium en ijzer.

Extra informatie

Merk Meltonic
Fabrikant SKU 140987
Kleur beige/geel
Kleur Beige
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassen/junioren
Assortiment Energie