Energiekoek Meltonic TONIC BIO - NOISETTE

Energiekoek Meltonic TONIC BIO - NOISETTE
€ 11,85
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Energiekoek Meltonic TONIC BIO - NOISETTE

GLUTENVRIJ - SNELLE BEREIDING (5MIN) - OPTIMALE VERTERING - LAAG VETGEHALTE

De bio-energiecake - Hazelnoot, Honing en Koninginnebrij voor sporters is ontwikkeld volgens een innovatief en gastronomisch recept om uw sportactiviteiten (hardlopen, trailrunning, fietsen, triatlon, marathon, ...) optimaal te kunnen benaderen
In deze bio-energiecake vindt u:

- Heerlijke stukjes hazelnoten
- De werkzame bestanddelen van de bijenkorf: biologische honing en koninginnengelei.

Glutenvrij voor een optimale spijsvertering en een geslaagd ontbijt voor de sportieve inspanning!

De biologische energiecakes voor sporters zijn uitgewerkt om u toe te laten uw sportsessies op de best mogelijke manier te benaderen (hardlopen, trailrunning, fietsen, triatlon, marathon...). De biologische energiecakes - Hazelnoot, Honing en Koninginnebrij - zijn ideaal om een ontbijt voor de inspanning te vervangen.

De organische energiecake wordt voor de inspanning verbruikt. Het kan een ontbijt vervangen of een ideaal tussendoortje zijn voor de sport. Om te proeven? Niets is eenvoudiger en praktischer! Voeg 300 ml water toe aan de bereiding van de taart en meng. Plaats het dan in een oven. Voor een traditionele oven, tel 30-35 minuten koken op 200°.
Het is aan te raden om ½ te verbruiken op 1/3 van de organische energiecake tot 1u30 voor de sportinspanning. De biologische energiecake - Hazelnoot, Honing en Koninginnebrij kan 3 dagen in de koelkast bewaard worden of ingevroren worden.

De biologische energiecakes voor sporters zijn gemaakt van 4 meelsoorten, honing, koninginnengelei en heerlijke stukjes hazelnoten voor optimale energie voor de sportieve inspanning. Glutenvrij en lactosevrij, de biologische energiecake - Hazelnoot, Honing en Koninginnebrij is geschikt voor alle sporters en bevordert een optimale spijsvertering voor de inspanning.

Extra informatie

Merk Meltonic
Fabrikant SKU 140991
Kleur beige/geel
Kleur Beige
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassen/junioren
Assortiment Energie