Tapijt Leader Fit 180cm

Tapijt Leader Fit 180cm
Beginnend op: € 32,73

Niet op voorraad

Beschrijving

Tapijt Leader Fit 180cm

De 180 cm vloermat is ideaal voor fitness en Pilates lessen. Dankzij het grote formaat is het de ideale metgezel voor uw Pilates-apparatuur. Dit sportartikel kan ook gebruikt worden voor gymnastiek en yogabeoefening. De brede dikte van 1,6 cm maakt hem extra comfortabel en bestendig.

De vloermat met hoge dichtheid voorkomt dat u in het schuim wegzakt, zodat u uw enkel, pols of andere gewrichten niet verdraait. Het behoudt uw rug en gewrichten door het absorberen van schokken, een essentieel element voor Zen-activiteiten.

Deze vloermat begeleidt u op alle vlakken van uw trainingen. Het kan ook een fitnessruimte, een Pilates-studio of een yogaruimte uitrusten. Deze vloermat heeft ook antislipgroeven voor een betere stabiliteit. U zult in staat zijn om bewegingen uit te voeren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw steunpunten. Hij is gemakkelijk te vervoeren dankzij de draagriem.

Het is zeer belangrijk om uw vloermat zorgvuldig te kiezen en rekening te houden met de grootte, de dikte en de slijtvastheid.

Uitgerust met twee ogen, kan hij gemakkelijk worden opgeborgen op een rek met wielen, d.w.z. een rek dat aan de muur wordt bevestigd. Dit zijn twee oplossingen om de opslag te optimaliseren, maar ook om vroegtijdige slijtage door slechte opslag te voorkomen.

Extra informatie

Merk Leader Fit
Fabrikant SKU 1748-1751
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten