Gietijzeren kettlebell Leader Fit [Grootte 20 kg]

Gietijzeren kettlebell Leader Fit [Grootte 20 kg]
€ 73,86

Niet op voorraad

Beschrijving

Gietijzeren kettlebell Leader Fit

BELANGRIJKE PUNTEN OM TE ONTHOUDEN

Ideaal voor cross training en WOD's
Verkrijgbaar in 4/6/8/10/12/16/20/24/28/32/36/40 kg

PRODUCTBESCHRIJVING
Combineer kracht en cardio met kettlebells. Trainen met de kettlebells geeft je meer kracht, meer vermogen en ook meer flexibiliteit en weerstand voor een betere spieropbouw. In tegenstelling tot dumbbells maken kettlebells swingende bewegingen mogelijk. De kettlebell is een trainingsmiddel waarbij veel spiergroepen betrokken zijn en waarmee u kunt werken aan coördinatie, balans, cardio, omhulling, kracht, behendigheid, enz. Alle kettlebells hebben een gewichtsaanduiding. De onderkant is afgevlakt zodat de kettlebell stevig op zijn plaats blijft en niet kan bewegen. Dit zorgt voor stabiliteit en voorkomt beweging als je tussen de oefeningen door bent.

WELKE OEFENINGEN?
Om optimaal gebruik te maken van kettlebells kun je ballistische training beoefenen als onderdeel van crosstraining. Hierbij wordt een gewicht versneld en vervolgens losgelaten (of begeleid). Dit type sporttraining richt zich op de snelle spiervezels die het grootste ontwikkelingspotentieel hebben.
Een andere belangrijke point ten gunste van de kettlebell is het asymmetrische werk. Net als een halter maakt hij onafhankelijke bewegingen rechts en links mogelijk. Hierdoor kun je je zwakke punten opnieuw in evenwicht brengen in plaats van ze te versterken zoals met een halter.

Kenmerken
Kleur: Zwart en rood
Totale afmetingen: 17,5 x 26 x 16 cm
Discipline: Cross training
Materiaal: gietijzer
Gewicht: 20 kg
Verpakking: Verkocht per stuk
Merk: Leaderfit

Extra informatie

Merk Leader Fit
Fabrikant SKU 4156
Kleur zwart/rood/rood/zwart
Kleur Zwart
Maat 20 kg - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd