Set van 5 smeltende energierepen, inclusief 1 gratis reep Apurna Citron/Amande [Grootte 25 g]

Set van 5 smeltende energierepen, inclusief 1 gratis reep Apurna Citron/Amande [Grootte 25 g]
€ 7,39
Geef je energie een boost met deze verpakking van 5 energierepen die smelten in je mond Apurna Citron/Amande, waarvan 1 gratis. Ideaal voor een optimale gezondheid en welzijn.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Set van 5 smeltende energierepen, inclusief 1 gratis reep Apurna Citron/Amande

Ontdek een heerlijke en energiegevende manier om voor je lichaam te zorgen met ons pakket van 5 repen die smelten in je mond Apurna citroen en amandel. Deze repen zijn speciaal ontworpen voor liefhebbers van gezondheid en wellness en bieden de perfecte mix van natuurlijke ingrediënten om je een boost te geven voor, tijdens of na je fysieke activiteit.

Elke reep is zorgvuldig gemaakt door Apurna, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en toewijding aan het welzijn van zijn klanten. Met een frisse, pittige citroensmaak en een vleugje amandelzoetheid zijn deze repen een ware smaakexplosie in je mond.

Naast hun heerlijke smaak zijn deze repen ook rijk aan essentiële voedingsstoffen voor je lichaam. Ze zijn een directe bron van energie dankzij een mix van koolhydraten en eiwitten. Ze bevatten ook vitaminen en mineralen voor een goede gezondheid en om je fysieke prestaties te verbeteren.

Onze verpakking van 5 smeltende energierepen Apurna is de ideale metgezel voor al je sportactiviteiten of voor een drukke dag. Stop er eentje in je sporttas of handtas voor een gezonde, voedzame snack op elk moment.

En alsof dat nog niet genoeg is, geven we bij dit pakket een zesde reep weg! Maak van de gelegenheid gebruik om alle smaken vanApurna te ontdekken en je smaakpapillen te verwennen.

Kijk niet verder dan ons pakket van 5 energierepen die smelten in je mond Apurna voor de perfecte manier om dagelijks plezier en welzijn te combineren. Doe iets voor je lichaam en kies voor kwaliteitsrepen van een vertrouwd merk. Bestel nu en laat je verrassen door de onweerstaanbare smaak van onze repen met citroen en amandel.

Extra informatie

Merk Apurna
Fabrikant SKU 114254501
Kleur blauw/geel
Kleur Blauw
Maat 25 g - Standaard Franse maten