Wie zijn wij?

Welkom bij Training-Fit, jouw favoriete bestemming voor alle training- en fitnessliefhebbers. Als een invloedrijk lid van de Spacefoot familie, leider in de sportwinkel e-commerce, is onze reis begonnen met een diepe toewijding aan fitness en gegroeid om een buitengewone ervaring te bieden aan alle enthousiaste fysieke welzijn liefhebbers.

Het verhaal van Training-Fit begon in 2018, geleid door onze liefde voor de dynamiek en vitaliteit van de fitnesswereld. Deze passie heeft zich vertaald naar een complete selectie van hoogwaardige uitrusting, variërend van technische kleding tot essentiële trainingsapparatuur en een verscheidenheid aan functionele accessoires. Vandaag de dag zijn we trots om onze gespecialiseerde selectie aan te bieden, die een breed scala aan fitnessuitrusting omvat, met een onwankelbare toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Ons magazijn, strategisch gelegen in Montlouis-sur-Loire (37), is het hart van onze activiteiten en herbergt meer dan 500.000 producten van meer dan 5.000 prestigieuze merken, zorgvuldig opgeslagen en verzonden naar alle regio's van Europa. Onze kantoren in Levallois-Perret huisvesten een ervaren team van gepassioneerde experts, wiens constante doel is om jouw online winkelervaring te verbeteren, met een opmerkelijke selectie van fitnessuitrusting om je trainingen te verbeteren.

Onze waarden, verankerd in ons bedrijf, begeleiden elke stap die we nemen. Ambitie is de drijvende kracht achter onze zoektocht naar uitmuntendheid voor onze klanten, terwijl we teamwork en samenwerking bevorderen om een onvergetelijke winkelervaring te garanderen. Ons succes versterkt alleen maar onze wil om te innoveren en de grenzen van e-commerce te verleggen, altijd met het doel om jou een ongeëvenaarde winkelervaring te bieden.

De toekomst van Training-Fit is zeer veelbelovend. We hebben hoge ambities voor internationale expansie die zich zal uitbreiden naar meer dan 20 landen wereldwijd. Ons doel is om de online winkelervaring te transformeren door grenzen te verleggen en jou een ongeëvenaarde selectie van fitness- en trainingsproducten en -uitrusting te bieden.

Bij Training-Fit is onze missie duidelijk: jou voorzien van de perfecte uitrusting om je trainingen te maximaliseren, terwijl je tijd en geld bespaart. Of je nu op zoek bent naar innovatieve fitnesskleding, geavanceerde trainingsapparatuur of essentiële accessoires, we hebben alles wat je nodig hebt om jouw passie voor fitness ten volle te beleven.

Aarzel niet langer! Word lid van de wereld van Training-Fit in de Spacefoot-galaxie en verken een nieuwe dimensie van uitmuntendheid in de wereld van fitness en training.