Biologisch acaipoeder Natura Force

Biologisch acaipoeder Natura Force
€ 21,71

Niet op voorraad

Beschrijving

Biologisch acaipoeder Natura Force

Biologische acai kopenDe
acaibes wordt bijzonder gewaardeerd door de inheemse bevolking van het Amazonegebied. Ze consumeren het al sinds de oudheid: de precolumbiaanse tijd. De bes zou vele claims hebben. De paarse of paarsachtige bessen worden gebruikt als geneeskrachtige plant en doen denken aan de bosbes, de vlierbes en de zwarte bes.
Deze bessen zijn zeer rijk aan koolhydraten (52%), eiwitten (32%) en hoogwaardige vetten. Deze omvatten meervoudig onverzadigde (omega 6) en enkelvoudig onverzadigde (omega 9) vetzuren. De acaibes bevat ook vezels, mineralen en vitaminen, waaronder vitamine B1 en E. Deze laatste staat bekend om zijn antioxiderende eigenschappen. Bovendien bevat het veel ijzer, waardoor het een bijzonder voedingsrijke vrucht is.
Bovendien is de acaibes bijzonder rijk aan natuurlijke antioxidanten (1). De antioxiderende eigenschappen ervan worden vaak vergeleken met die van de veenbes. Dit komt door de aanwezigheid van polyfenolen in de bes, waaronder anthocyanen en proanthocyanidinen. De voedingseigenschappen van acai zijn kwetsbaar. Om ervan te profiteren moet de vrucht vers of in poedervorm worden geconsumeerd. Dit droge extract wordt verkregen door de bes te malen en koud te drogen. Op die manier kunt u genieten van de voordelen van de vrucht, ook al woont u duizenden kilometers verwijderd van de plaats waar ze werd geteeld. En de voordelen zijn legio.
De acaibes onderscheidt zich door zijn belangrijke ontstekingsremmende eigenschappen (2), maar ook door zijn vermogen om de proliferatie van kankercellen in het lichaam tegen te gaan (3). Alle voordelen van deze bes uit het Amazonegebied zijn te vinden in ons biologisch acai poeder.
Hoe acai poeder te consumeren?
Biologisch Acai-poeder kan worden toegevoegd aan vruchtensap, yoghurt, kwark of aan uw ochtendgraan. Het kan ook worden gebruikt om een smoothiebowl te maken, waarbij het poeder wordt gecombineerd met heerlijke toppings en vers fruit. Acai poeder kan bijvoorbeeld worden gegeten met goji bessen, chia zaden, noten, gemengde bessen of munt en banaan. Ten slotte kan het poeder ook worden toegevoegd aan desserts, sauzen, ijs en sorbets of compotes. Er zijn veel verschillende manieren om acai poeder te gebruiken, dus maak van de gelegenheid gebruik om nieuwe recepten te ontdekken.
Biologisch acai poeder
Eigenschappen en voordelen van acai Antioxiderende eigenschappen dankzij polyfenolen en vitamine E ;Voorkomt en verlicht ontstekingen ; Verhoogt het energieniveau en helpt vermoeidheid te verminderen; Bestrijdt schadelijke ziektekiemen; Bevordert een gezonde huid; Bevordert gewichtsverlies; Vertraagt de groei van kankercellen; Verbetert de cellulaire gezondheid; Helpt de bloeddruk te normaliseren ; Vermindert
irritatie van de luchtwegen ; Versterkt de natuurlijke afweer van het lichaam; Verbetert de hersenfunctie en cognitieve ontwikkeling bij kinderen;

Extra informatie

Merk Natura Force
Fabrikant SKU 1292699
Kleur paars
Kleur Paars
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene