Échelle de rythme SKLZ Reactive Agility

Échelle de rythme SKLZ Reactive Agility

€ 50,32

€ 38,74

-23%
Verbeter acceleratie, laterale snelheid, verandering van richting en reactietijd met behulp van de SKLZ Reactive Agility ritmeschaal.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Échelle de rythme SKLZ Reactive Agility

De Reactive Agility Scale helpt atleten hun acceleratie, laterale snelheid, richtingsverandering en reactietijd te verbeteren door tijdens de training de hersenen en het lichaam in te schakelen. Door wedstrijdomgevingen te simuleren om sport beter na te bootsen en behendigheidstraining complexer te maken, kunnen atleten hun atletische intelligentie ontwikkelen, wat hun reactievermogen en dus hun prestaties op de wedstrijddag helpt verbeteren. Exclusieve online content ontworpen door gecertificeerde coaches is opgenomen in het pakket, zodat atleten oefeningen in hun training kunnen opnemen en zichzelf op nieuwe manieren kunnen uitdagen. Door de ronde vorm van de ladder kan het voetenwerk en de behendigheid van de atleet in alle richtingen worden getraind, ongeacht de sport of het vaardigheidsniveau. De schaal bevat acht kegels van vier verschillende kleuren om de willekeurige reactietijd en de geheugenvolgorde te verbeteren. Door tijdens de training kleur- en geluidssignalen te combineren, worden sporters gedwongen snel te denken en te reageren op de juiste kleur sport en kegel. Maak snelheidspoorten of voer timingoefeningen uit in eindeloze trainingssequenties met de gecombineerde ladder en kegels. Gebruik de behendigheidssimulator voor warming-ups vóór de wedstrijd, solo- of teamspelscenario's en trainingsoefeningen. Ontworpen om te werken op elke ondergrond, inclusief gras, turf, veld, baan en beton, de ladder wordt direct opgezet en ingeklapt met een meegeleverde draagtas voor draagbaarheid. Athletic Intelligence-producten zijn ontworpen om specifieke vaardigheden te ontwikkelen en kunnen worden gecombineerd in oefeningen om de training te personaliseren.

  • Verbetert acceleratie, laterale snelheid, richtingsverandering en reactietijd door mentale en fysieke training te combineren.
  • Inclusief een exclusief online programma en inhoud ontworpen door gecertificeerde coaches.
  • Circulaire vorm maakt het mogelijk voetenwerk en behendigheidspatronen in alle richtingen te trainen voor bijna elke sport en elk vaardigheidsniveau.
  • Inclusief acht kegels in vier verschillende kleuren om willekeurige reacties en geheugenreeksen te verbeteren.
  • De ladder en de kegels samen kunnen in eindeloze trainingssequenties worden geplaatst, inclusief snelheidshekken of scoringsoefeningen.
  • Ontworpen om te werken op elke ondergrond, inclusief gras, grasmat, veld, baan en beton.
  • Direct op te zetten en in te klappen met een meegeleverde draagtas voor draagbaarheid.
  • Athletic Intelligence-producten zijn ontworpen om specifieke vaardigheden te ontwikkelen en kunnen worden gecombineerd in oefeningen om de training te personaliseren. Lees meer


DETAILS :

  • ELEMENT AFMETINGEN: 72" breed x 0.25" hoog x 72" lang
  • GEWICHT: 1,5 lbs
  • TYPE SPORT: Atletische training
  • TYPE TRAINING: Behendigheid, atletische intelligentie, snelheid
  • STIJLTYPE: Popup

Extra informatie

Merk SKLZ
Fabrikant SKU 13586
Kleur blauw rood ylw
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene