Schuimrollerklassieker Leader Fit

Schuimrollerklassieker Leader Fit
€ 60,88

Niet op voorraad

Beschrijving

Schuimrollerklassieker Leader Fit

De Foam Roller Pilates (ook wel schuimroller genoemd) is het onmisbare sportaccessoire voor thuistraining of groepslessen. Deze Pilates-apparatuur is bedoeld voor het beoefenen van Pilates-oefeningen. De Foam Roller is gemaakt van schuim en zorgt voor lichtheid en stevigheid om u een effectieve en comfortabele ondersteuning te geven bij uw oefeningen. Het is licht van gewicht en de grote weerstand van het zeer compacte schuim maakt het aangenamer voor ruggengraatmobilisatieoefeningen. Het ultra-resistente honingraat oppervlak geeft het een betere stabiliteit en een uitstekende ondersteuning.

De schuimroller is eenvoudig te gebruiken en biedt een zeer breed scala aan Pilates-oefeningen of -coaching. Met de Foam Roller kunt u de buikspieren ontwikkelen, de slijmvliezen van de achterbank uitrekken, de schouders versterken en de stabiliteit van de buste verbeteren, de laterale dijbeenspieren masseren, zijdelingse push-ups uitvoeren, ontspannen. Het is dus een manier om een groot aantal oefeningen uit te voeren, gericht op het verbeteren van je houding, en je lichaam opnieuw te bespoedigen.

Het helpt om de diepe buik- en bekkenspieren te activeren, maar ook om het evenwicht, de coördinatie en de flexibiliteit te verbeteren.

Extra informatie

Merk Leader Fit
Fabrikant SKU 1560
Kleur blauw
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene