Wandtapijtrek Leader Fit

Wandtapijtrek Leader Fit
€ 49,59

Niet op voorraad

Beschrijving

Wandtapijtrek Leader Fit

Het aan de wand te monteren opbergrek is een zeer stevige steun die afhankelijk van de dikte tot 10 vloermatten kan opslaan.

Het aan de wand gemonteerde opbergrek zorgt voor een betere opslag en een grotere duurzaamheid van uw sportuitrusting. De matten worden verticaal opgeslagen. Geen problemen meer met opgerolde matten die golven maken! U kunt er Pilates-matten, yogamatten of fitnessmatten aan hangen.

Het opbergrek aan de wand heeft 2 verstelbare pennen die zich aanpassen aan de grootte van uw matten. De stangen hebben een maximale wielbasis van 46 cm. Zo kun je er grote vloermatten aan ophangen. U kunt het plaatsen waar u maar wilt in uw sportschool, fitnessruimte, Pilates-studio, yogaruimte, maar ook in een kleine opslagruimte.

Voor een grotere transportflexibiliteit en om meer vloermatten op te slaan, kunt u kiezen voor het vloermattenrek. Gemonteerd op 4 zwenkwielen is het loopbandrek zeer eenvoudig te verplaatsen. U kunt het plaatsen waar u maar wilt in uw sportschool, fitnessruimte, Pilates-studio, yogaruimte, maar ook in een kleine opslagruimte. Je wint aan efficiëntie en tijd. Bovendien heeft het een handvat aan de zijkant voor eenvoudig transport.

Wij adviseren u om het wandrek voor vloermatten op een hoogte van 1m80 te bevestigen voor het plaatsen van kleine en grote vloermatten.

Extra informatie

Merk Leader Fit
Fabrikant SKU 1716
Kleur grijs
Kleur Grijs
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene