Gel Rehband Insole

Gel Rehband Insole
Beginnend op: € 24,20

Niet op voorraad

Beschrijving

Gel Rehband Insole

Rehband heeft deze zeer duurzame inlegzool met hoog schokabsorberend vermogen ontwikkeld om de belasting van voet, knie, heup en rug te verminderen. Met Technogel®, een unieke gel op basis van polyurethaan, biedt het steun en comfort.

Kenmerken:

  • Anatomische en lichtgewicht vorm.
  • Zelfklevend voor bevestiging in de schoen.
  • Het ondersteunt uw weg naar resultaten.
  • Functionaliteit: De belangrijkste functies van de Rehband steunen zijn warmte, compressie en een versterking van de receptieve input. Deze vormen een unieke samenstelling die samen blessures voorkomen, prestaties verbeteren en blessureherstel vergemakkelijken. U zult verschillende resultaten ondervinden, die specifiek zijn voor elk product.
  • Blessurepreventie: Blessurepreventie is de kern van een actieve levensstijl. Blessurepreventie en activiteit moeten hand in hand gaan. Preventie omvat niet alleen het dragen van de juiste soort preventieve uitrusting voor een actieve levensstijl, maar kan ook herstel tussen sets, warming-up en cooling-down, stretching, spreiding van de frequentie en de dosis van de oefening, gezonde voeding, enz. omvatten. Lichaamsbeweging is misschien wel de goedkoopste remedie. Het is dan ook niet verwonderlijk dat uit veel onderzoek blijkt dat een hoog niveau van lichaamsbeweging de algemene gezondheid en het welzijn van de bevolking verbetert. In verband met activiteit kunnen letsels van uiteenlopende ernst optreden, die vaak verband houden met overbelasting. Om de kans op een blessure te voorkomen, maar ook om het herstel te bespoedigen als dat toch gebeurt, zijn beschermende steunen waardevol. Preventieve apparatuur is niet voor niets ontworpen, om eerste en terugkerende letsels te voorkomen. De producten Rehband zijn ontworpen om zwellingen te verminderen, de gebruiker te beschermen tegen wrijving en schokken, en tegelijkertijd meer stabiliteit en steun te bieden aan gewrichten en spieren.
  • Revalidatie: Revalidatie kan worden omschreven als het proces van herstel na een verwonding, ziekte of operatie om weer op krachten te komen of opnieuw vaardigheden aan te leren. Behandeling van blessures is belangrijk om het niveau te bereiken waarop men zich bevond voordat de blessure zich voordeed. Dit betekent niet dat men lang genoeg moet stilstaan om een blessure te laten genezen, integendeel, hoe sneller men na een blessure de oefeningen hervat, hoe sneller het herstelproces. De Rehband steunen zijn ontworpen om bestaande blessures te ondersteunen, maar ook om blessures en nieuwe blessures te voorkomen. Zij helpen de gebruiker sneller terug te keren naar een actief leven. De functionele kenmerken van Rehband producten verlichten pijn en ongemak veroorzaakt door blessures, wat betekent dat een gebruiker kan blijven trainen in hun sport en ernaar kan streven om terug te keren naar hun gewenste niveau. De combinatie van compressie, warmte en responsieve input in Rehband supports helpt de gebruiker te genezen en weer op krachten te komen en kan de terugkeer naar vroegere prestatieniveaus versnellen.
  • Stabiliteit: Stabiliteit kan worden gedefinieerd als het vermogen om lichaamsstructuren te gebruiken in de veiligste en meest efficiënte positieverhoudingen voor de functionele eisen die eraan worden gesteld. Dit wordt bereikt door de coördinatie van de acties van de omliggende weefsels en het neuromusculaire systeem. Samen met mobiliteit, houding, lichaamsbewustzijn en evenwicht, vormt stabiliteit de basis voor kwaliteitsvol bewegen. Neem bijvoorbeeld de knie: om uw knie zonder pijn of problemen heen en weer te kunnen bewegen, is stabiliteit nodig om zijwaartse bewegingen tegen te gaan, waardoor het risico op gewrichtsblessures afneemt. De compressie en responsieve inputfuncties van de Rehband steunen helpen spieren te activeren die de gewrichtsstabiliteit verhogen, zonder afbreuk te doen aan de flexibiliteit. Bovendien geven ze de gebruiker meer verlichting door deze kleine aanpassingen.

Extra informatie

Merk Rehband
Fabrikant SKU 207806-9999
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten