Handpalmbeschermer voor dames Harbinger

Handpalmbeschermer voor dames Harbinger

Beginnend op: € 25,11

€ 19,81

-21%
Bescherm je handen tijdens elke workout met de Palm Guard Harbinger voor dames: comfort, weerstand en functionaliteit voor een workout zonder grenzen.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 25,11

€ 19,81

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Handpalmbeschermer voor dames Harbinger

De Harbinger Women's Palm Guard is ontworpen als een minimalistische gant en is gemaakt van een zeer slijtvast synthetisch materiaal en heeft een siliconen grip. De veelzijdige functionaliteit maakt het de perfecte gant voor het doen van reps in de sportschool, de WOD in een Cross Fit box, of elke andere fitness functionele oefening.

De Harbinger Women's Palm Guard biedt bescherming aan de delen van je hand die het meeste risico lopen beschadigd te raken en helpt blaren en eelt te voorkomen. De Palm Guard is voorzien van een duimanker en is ontworpen om tijdens het trainen op zijn plaats te blijven, terwijl de zintuiglijke functionaliteit van de hand behouden blijft. Tijdens zware trainingen is zweet geen partij voor de vochtafvoerende stof en de geventileerde palm. Voor elke training heeft elke sporttas handpalmbescherming voor dames nodig Harbinger.

De palm is gemaakt van een zeer slijtvast synthetisch materiaal met een siliconen grip.
Minimalistische handschoenen ontworpen om de beste bescherming en zintuiglijke functionaliteit voor de hand te bieden.
Bedekt de delen van de hand die waarschijnlijk beschadigd raken, d.w.z. de gebieden waar atleten normaal gesproken krijt en tape gebruiken.
Duimanker helpt het wegglijden van gant tijdens de training te verminderen door een goede pasvorm te behouden tijdens een krachttraining.
Gemaakt van vochtafvoerende stof, inclusief een geventileerde palm, ontworpen om je koel en comfortabel te houden tijdens de training.
Gebruik de gant voor een verscheidenheid aan oefeningen, waaronder pull ups, dips, toe to bar, chest to bar, muscle ups, kettlebell swings en traditioneel gewichtheffen.

Extra informatie

Merk Harbinger
Fabrikant SKU 21505-21508
Kleur zwart/grijs
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene