Massagerol Trigger Point Nao LTE

Massagerol Trigger Point Nao LTE

€ 23,09

€ 18,36

-20%
Ontspan je pijnlijke voeten en onderarmen met de Trigger Point Nao LTE massageroller, die compact en gemakkelijk mee te nemen is.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Massagerol Trigger Point Nao LTE

De NANO LTE voetmassage roller is compact en ontworpen om pijnlijke spieren in de voeten en onderarmen aan te pakken. Gemaakt van multi-densiteit EVA-schuim, kan de roller de mobiliteit bevorderen en de hersteltijd versnellen door de bloed- en zuurstofstroom naar uw voeten en onderarmen te verhogen. Ideaal om pijnlijke en gespannen voetspieren te ontspannen. De polyurethaan wielen van de roller bieden goede grip en controle voor gemakkelijk gebruik terwijl u zit of staat. Lichtgewicht en draagbaar, de NANO LTE past in de meeste tassen, waardoor het perfect is voor reizen of de sportschool voor pre- of post-workout verlichting.

  • Voetrol van EVA-schuim met meerdere dichtheden, speciaal ontworpen om spierspanning in de voeten en onderarmen te helpen verlichten.
  • Het schuim met meerdere dichtheden helpt kleine spieren te masseren en kan de mobiliteit bevorderen en de hersteltijd verbeteren.
  • Polyurethaan wielen bieden grip en controle voor gebruik tijdens het zitten of staan.
  • Lichtgewicht en draagbaar voor op reis of in de sportschool
  • 1 jaar fabrieksgarantie

Extra informatie

Merk Trigger Point
Fabrikant SKU 22108
Kleur zwart/wit
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene