Tanktop Newline Beat

Tanktop Newline Beat

Beginnend op: € 18,10

€ 15,01

-17%
De Newline Beat tanktop, ontworpen door het sportmerk Newline, biedt je een unieke stijl voor je sportsessies.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 18,10

€ 15,01

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Tanktop Newline Beat

- kleur: "Zwart

Ontdek de nieuwe tanktop Newline Beat! Deze veelzijdige sportkleding is zowel stijlvol als comfortabel. Gemaakt door het beroemde merk Newline, is deze tanktop onmisbaar voor al je trainingen, zowel in de sportschool als buiten.

Deze tanktop draagt zijn naam nom goed, met zijn moderne, gestroomlijnde ontwerp waar je hart vast sneller van gaat kloppen. Met zijn klassieke snit en tijdloze zwarte kleur is hij perfect voor elke stijl of gelegenheid. Of je nu gaat hardlopen, yoga, gewichttraining doet of gewoon op zoek bent naar een casual look, de Newline Beat tanktop zal aan je verwachtingen voldoen.

Deze tanktop is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimaal comfort tijdens uw inspanningen. De lichte, ademende stof voert transpiratievocht efficiënt af, zodat je zelfs tijdens de meest intensieve sessies droog en comfortabel blijft. De snit biedt ook veel bewegingsvrijheid, zodat je met een gerust hart kunt trainen.

Het discrete Newline logo op de voorkant voegt een vleugje verfijning toe aan deze toch al stijlvolle tanktop. Hij is ideaal voor mannen en vrouwen van alle leeftijden en lichaamsvormen. Je kunt hem ook gemakkelijk combineren metautres stukken uit je garderobe om unieke looks te creëren.

Mis de kans niet om jezelf te trakteren op de Newline Beat tanktop. Bestel hem nu en voeg een vleugje stijl en prestaties toe aan je sportkleding. Deze top is een must-have voor alle sport- en modefans. Wacht dus niet langer en verwen jezelf vandaag nog met de Newline Beat tanktop!

Extra informatie

Merk Newline
Fabrikant SKU 224593-2001
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene