Fiets Leader Fit color

Fiets Leader Fit color
€ 3.101,96

Niet op voorraad

Beschrijving

Fiets Leader Fit color

Bedek uw cardiobakken // Verlicht uw studio's

Terwijl u werkt, verandert de verlichting van de LF' Bike Color op de digitale wijzerplaat. Een andere kleur voor elk ontwikkeld energieniveau. Het is een motiverende visuele indicator die je in staat stelt jezelf te overtreffen.

Onder de 100 Watt ontwikkeld, blijft de visuele indicator groen. Tussen 101 en 200 Watt ontwikkeld, verandert het licht geleidelijk aan in lichtblauw. Tussen 201 en 275 Watt ontwikkeld, verandert de kleur in donkerblauw. Van 276 tot 350 Watt wordt het ritme steeds intenser en verandert de kleur in paars. Voorbij 351 Watt verandert de kleur in rood.

Hoewel fietsen een solitaire sport is, laat de Vélo LF'Bike Color je toe om in een team te werken door op een bepaald moment dezelfde energie te ontwikkelen. De fietslessen krijgen een andere dimensie. De sportcoach laat toe om deze inspanning en dit overtreffen van zichzelf te begeleiden.

De digitale wijzerplaat van de LF'Bike Color Bike presenteert verschillende relevante informatie:

  • Tijd besteed
  • Moeilijkheidsgraad
  • Hartslag
  • Ontwikkeld vermogen in Watt
  • Snelheid op tijdstip T en het gemiddelde van de periode
  • Toerental en gemiddelde

Het zadel is in hoogte en diepte verstelbaar voor een beter zitcomfort tijdens de inspanning. Het stuur is in hoogte en diepte verstelbaar. Het heeft alle vormen om zijn positie aan te passen aan de intensiteit van de inspanning.

Gemakkelijk te vervoeren dankzij de twee wielen aan de voorkant, u kunt ze plaatsen waar u maar wilt in uw sportschool.

Extra informatie

Merk Leader Fit
Fabrikant SKU 2330
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene