Loopschoenen voor kinderen Under Armour

Loopschoenen voor kinderen Under Armour

Beginnend op: € 30,25

€ 24,39

-19%
Geef je loopsport energie met de running Under Armour Ginf Surge 3 AC schoenen, speciaal ontworpen voor jonge meisjes.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,25

€ 24,39

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Loopschoenen voor kinderen Under Armour

De running meisjesschoenen Under Armour Ginf surge 3 AC zijn de perfecte keuze voor jonge meisjes met een passie voor running. Deze schoenen zijn ontworpen door het beroemde merk Under Armour en combineren stijl en prestaties voor een ongeëvenaarde hardloopervaring.

Deze schoenen van running zijn speciaal ontworpen voor vrouwen en bieden een perfecte pasvorm voor groeiende voeten. Dankzij het moderne, elegante ontwerp zullen ze ook in de smaak vallen bij stijlbewuste meisjes.

Of het nu gaat om een wedstrijdje hardlopen of een lichte jogging, Under Armour Ginf surge 3 AC schoenen zijn ideaal voor alle activiteiten op running. De rubberen buitenzool biedt superieure grip op alle oppervlakken, terwijl de middenzool van EVA-schuim optimale demping biedt voor absoluut comfort tijdens het hardlopen.

Naast hun uitstekende prestaties zijn deze schoenen ook voorzien vanUnder Armour's rapide AC (Adjustable Closure) pasvormtechnologie. Met deze functie kan de schoen eenvoudig en rapide worden aangepast voor perfecte ondersteuning en een comfortabele pasvorm tijdens het sporten.

De running Under Armour Ginf surge 3 AC meisjesschoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zowel duurzaam als lichtgewicht. Ze hebben ook een bovenwerk van ademend mesh voor optimale ventilatie, zodat de voeten koel en droog blijven, zelfs tijdens de meest intensieve runs.

Kortom, als je op zoek bent naar hoogwaardige, comfortabele en stijlvolle running schoenen voor je jonge dochter, kijk dan niet verder dan running Under Armour Ginf surge 3 AC meisjesschoenen. Ze zijn de ideale keuze voor alle meisjes die van running houden en zullen hen in staat stellen het beste van zichzelf te geven tijdens elke wedstrijd. Bestel ze nu en geef je dochter de ultieme hardloopervaring met Under Armour.

Extra informatie

Merk Under Armour
Fabrikant SKU 3025015-001
Kleur zwart/flamingo
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior
Assortiment Surge