Gewichtskooi voor wandmontage Sveltus X-treme

Gewichtskooi voor wandmontage Sveltus X-treme

€ 554,58

€ 454,81

-18%
Transformeer je trainingsruimte met de Sveltus X-treme wandgewichtkooi - de perfecte oplossing voor je trainingsroutine!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Gewichtskooi voor wandmontage Sveltus X-treme

Deze vaste wandkooi is speciaal ontworpen door Sveltus voor gebruik in showrooms, tentoonstellingen, wedstrijden en autres sportevenementen. Deze kooi is gemaakt in France, met een topkwaliteit gegalvaniseerde afwerking en gepoedercoate verf, om maximaal gebruik te garanderen outdoor! Versterkte buizen van 60x60 mm, 3 mm dik. De olympische stangsteunen zijn van staal. Deze kooi is ideaal voor regelmatig bodybuildingwerk (squat, bankdrukken, opdrukken, enz.). Met de Ø30mm optrekstang kun je ook comfortabel met lichaamsgewicht werken. Dankzij de offset van meer dan een meter kun je gemakkelijk al je dynamische bewegingen uitvoeren, zoals muscle-upsup of kipping pull-ups. Deze kooi is niet compatible met de 130 cm stangen.

Kans Sveltus: Deze kooi, die niet in onze catalogus staat, is een product uit onze voorraad dat gebruikt kan zijn in verschillende showrooms, beurzen, wedstrijden, sportevenementen, enz. Het is daarom mogelijk dat sommige kooien kleine tekenen van slijtage vertonen.

Nieuwe schroeven en bouten.

Extra informatie

Merk Sveltus
Fabrikant SKU 4040
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene