Kettlebell ijzer Leader Fit [Grootte 6 kg]

Kettlebell ijzer Leader Fit [Grootte 6 kg]
€ 22,15

Niet op voorraad

Beschrijving

Kettlebell ijzer Leader Fit

Combineer kracht en cardio met kettlebells. Trainen met de kettlebells geeft je meer kracht, meer power en ook meer flexibiliteit en weerstand voor een betere spieropbouw. In tegenstelling tot halters maken kettlebells swingende bewegingen mogelijk. De kettlebell is een oefeninstrument waarbij veel spiergroepen betrokken zijn en waarmee je kunt werken aan coördinatie, balans, cardio, omhulling, kracht, behendigheid, enz. Alle kettlebells hebben een gewichtsaanduiding. De onderkant is afgevlakt zodat de kettlebell stevig op zijn plaats blijft en niet kan bewegen. Dit zorgt voor stabiliteit en voorkomt beweging als je tussen de oefeningen door bent.

  • Ideaal voor cross training en WOD's
  • Verkrijgbaar in 4/6/8/10/12/16/20/24/28/32/36/40 kg
  • Nette afwerking

Om optimaal gebruik te maken van kettlebells, kun je ballistische training beoefenen als onderdeel van cross training. Bij crosstraining wordt een gewicht versneld en vervolgens losgelaten (of begeleid). Dit type sporttraining richt zich op de snelle spiervezels die het grootste ontwikkelingspotentieel hebben.

Een andere belangrijke point in het voordeel van de kettlebell is het asymmetrische werk. Net als bij een halter kun je er rechts en links onafhankelijke bewegingen mee maken. Zo kun je je zwakke punten opnieuw in evenwicht brengen in plaats van ze te versterken zoals met een halter.

Totale afmetingen: 15,5 x 18,5 x 13 cm
Discipline: Cross training
Materiaal: gietijzer
Gewicht: 6 kg
Verpakking: Verkocht per stuk

Extra informatie

Merk Leader Fit
Fabrikant SKU 4151
Kleur zwart/rood/zwart
Kleur Zwart
Maat 6 kg - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd