Yogamat tas Yeaz Aura

Yogamat tas Yeaz Aura

€ 150,24

€ 120,19

-20%
Ontdek het ultieme comfort van de yoga Yeaz Aura mattenzak voor veilige en plezierige trainingssessies. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het zachte gevoel en het antislipoppervlak.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Yogamat tas Yeaz Aura

De luxueuze mat van yoga en fitness AURA garandeert ultiem comfort dankzij het Soft-Touch oppervlak. Zacht, glad en toch antislip en stabiel, AURA laat geen sporen na op de handpalmen en zorgt voor stabiliteit en stevigheid. De mat is extreem slipvast, zowel nat als droog, zelfs bij snelle bewegingen. De matte afwerking is vochtafvoerend, absorberend, antibacterieel en geurwerend.


Het milieuvriendelijke rubber aan de onderkant zorgt voor de best mogelijke grip op de grond tijdens elke yoga sessie en elke fitness sessie. Dankzij de uitstekende isolatie en padding wordt de druk gelijkmatig verdeeld. Je heupen, knieën en polsen zitten dus comfortabel op deze aangename mat tijdens je workouts.


De mix van materialen tussen het drogende oppervlak rapide en het milieuvriendelijke rubber aan de onderkant maakt elke trainingssessie tot een echte belevenis en biedt optimale ondersteuning en veiligheid.

Extra informatie

Merk Yeaz
Fabrikant SKU 50371223
Kleur verlegen blos
Kleur Roos
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene