8" hijsband Sveltus

8" hijsband Sveltus

€ 15,11

€ 13,30

-12%
Verbeter je training met de 8-way Lifting Strap Sveltus, ontworpen om je optimale prestaties te geven tijdens je trainingen.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

8" hijsband Sveltus

De 8-way lifting strap Sveltus is het essentiële accessoire voor elke fitness of bodybuilding training. Ontworpen door Sveltus, een merk dat bekend staat om zijn expertise op het gebied van sport en fitness, is deze band ideaal om de spieren gericht te versterken en strakker te maken.

Dankzij de 8-vormige vorm biedt deze band een comfortabele en stevige grip voor het uitvoeren van een groot aantal oefeningen. Hij kan worden gebruikt om de spieren van de armen, schouders, rug of benen te trainen en biedt een oneindig aantal bewegingen en combinaties voor een complete workout.

Deze 8-lift strap is gemaakt van hoogwaardige materialen, is duurzaam en slijtvast en biedt veel stabiliteit tijdens het gebruik. Hij is ook licht en makkelijk mee te nemen, waardoor het een praktisch accessoire is voor thuis of onderweg.

Of je nu een ervaren atleet bent of net begint in de wereld van fitness, de 8-way lifting strap Sveltus zal je beste bondgenoot zijn om je doelen te bereiken. Hij kan worden gebruikt voor een groot aantal oefeningen zoals pull-ups, deadlifts, curls en squats, en biedt een uitzonderlijke veelzijdigheid voor constante vooruitgang.

Naast een effectief trainingshulpmiddel is deze 8-lift strap ook comfortabel in gebruik dankzij het zachte, bestendige oppervlak dat de huid beschermt en schuren voorkomt. Hij kan ook worden aangepast aan jouw behoeften dankzij de verstelbare lengte, wat persoonlijk comfort biedt voor een optimale training.

Kortom, de 8-way lifting strap Sveltus is een must-have accessoire voor elke fitness of bodybuilding liefhebber. Dankzij de ergonomische vorm, kracht en veelzijdigheid kun je je trainingen diversifiëren en je doelen effectief en comfortabel bereiken. Wacht niet langer en voeg hem toe aan je sportuitrusting voor intensieve en gevarieerde trainingen!

Extra informatie

Merk Sveltus
Fabrikant SKU 5658
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene