32 recovery sticks Stimium MC3

32 recovery sticks Stimium MC3
€ 23,60

Niet op voorraad

Beschrijving

32 recovery sticks Stimium MC3

Tijdens en na de fysieke activiteit zijn energie en eliminatie 2 belangrijke stadia voor de sporter. Bepaalde voedingsstoffen helpen bij het bestrijden van vermoeidheid en hebben een effect op de spierfunctie1. 1 Magnesium helpt bij het verminderen van vermoeidheid en is betrokken bij de normale werking van de spieren. Voedingssupplement gearomatiseerd met zoetstoffen. Nettogewicht: 316,8 g

Magnesium helpt de vermoeidheid te verminderen
Magnesium draagt bij aan de elektrolytenbalans
Magnesium neemt deel aan de normale spierfunctie


Actieve bestanddelen :

Citrulline malaat, 1Magnesium. Stimium® Recovery MC3 is een voedingssupplement. Het is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Gezuiverd water, magnesium glycerofosfaat, L-citrulline, DL-appelzuur, verdikkingsmiddel: xanthaangom, zuurteregelaar: natriumhydroxide, conserveermiddel: natriumbenzoaat, natuurlijke cranberrysmaak, zuurteregelaar: kaliumhydroxide, zoetstoffen: acesulfaam kalium en sucralose.
Stimium Recovery MC3 kan gebruikt worden bij training, wedstrijd, voorbereiding, tijdens het seizoen of bij het hervatten van de fysieke activiteit... Neem 4 stokken per dag voor minimaal 8 dagen. Verdeel de stokken ongeveer 30 minuten voor en na de training. Mogelijkheid om verschillende programma's / jaar te volgen.

Voorzorgsmaatregelen bij gebruik:
De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en mensen die lijden aan nieraandoeningen. Alleen voor volwassenen. Lees het etiket en de bijsluiter voordat u het product gebruikt. Geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Aanvullende informatie:
Opslaan op een droge plaats, niet in het licht. Doos van 32 stokken.

Extra informatie

Merk Stimium
Fabrikant SKU 65985
Kleur wit/blauw
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Voedingssupplementen
Assortiment Bien-être

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten