Voedingssupplement Stimium Défenses Immunitaires

Voedingssupplement Stimium Défenses Immunitaires
€ 19,81

Niet op voorraad

Beschrijving

Voedingssupplement Stimium Défenses Immunitaires

Uw immuunsysteem is de eerste lijn van bescherming tegen agressie van buitenaf. Passende voedingsstoffen kunnen het lichaam helpen door in te werken op de natuurlijke afweer en bijdragen aan het verminderen van vermoeidheid, bijvoorbeeld door regelmatige lichaamsbeweging. Vitamine C draagt bij aan de normale werking van het immuunsysteem en helpt de vermoeidheid te verminderen en vitamine D helpt de normale spierfunctie in stand te houden. Voedingssupplement gearomatiseerd met suiker en zoetstoffen.

Gebruik :

Neem een fles Stimium® Immuunverdediging per dag gedurende 10 dagen. Neem de inhoud van het flesje direct, nadat het poeder in de dop is vrijgekomen. Bij voorkeur in de ochtend, omdat het vitamine C bevat. Stimium® Immuunverdedigingen kunnen op elk moment van het jaar en vooral bij de wisseling van het seizoen worden gebruikt.


Ingrediënten:

Ingrediënten in fles: Gezuiverd water, fructose, citrulline malaat, vitamine C, L-glutamine, fructo-oligosacchariden, Cavacurmin®(kurkuma longa), zuurteregelaar: citroenzuur, verdikkingsmiddel: xanthaangom, conserveringsmiddelen: kaliumsorbaat en natriumbenzoaat, citroensmaak, zoetstof: steviolglycosiden. Ingrediënten van de inhoud van de dop: Maltodextrine, antiklontermiddel: maïszetmeel en amorfe silica, Lactobacillus reuteri LR92, vitamine D, antiklontermiddel: magnesiumstearaat.

Voorzorgsmaatregel voor gebruik :

De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg een gezondheidsprofessional in geval van gelijktijdig gebruik van antistollingsmiddelen. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Alleen voor volwassenen. Lees het etiket en de bijsluiter voordat u het product gebruikt. Geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.


Meer informatie :

Bewaren op een droge plaats, uit de buurt van licht en bij kamertemperatuur (maximaal 25°C) 10 flesjes per doos.

Extra informatie

Merk Stimium
Fabrikant SKU 73725
Kleur wit/blauw
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Voedingssupplementen
Assortiment Bien-être