Plat bankje DKN Technology F2G [Grootte 121x63x42 cm]

Plat bankje DKN Technology F2G [Grootte 121x63x42 cm]

€ 398,29

€ 323,87

-19%
Verbeter je krachttraining thuis met de DKN Technology F2G vlakke bank, ontworpen door het gerenommeerde merk DKN.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Plat bankje DKN Technology F2G

De DKN Technology F2G vlakke bank is een hoogwaardige uitrusting voor je thuistrainingen met gewichten. Ontworpen door het gerenommeerde merk DKN Technology, is deze vlakke bank speciaal ontworpen voor krachttraining. Of je nu een ervaren sporter bent of een beginner in de sportwereld, deze flat bench is het ideale hulpmiddel om je te helpen je doelen op fitness en bodybuilding te bereiken.

Deze vlakke bank is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel robuust als comfortabel. De dikke vulling biedt optimale ondersteuning voor je oefensets, terwijl de stevige basis zorgt voor perfecte stabiliteit tijdens je meest intensieve workouts. Met deze vlakke bank kun je verschillende oefeningen doen, zoals bankdrukken, curls, leg extensions en nog veel meerautres.

Deze vlakke bank is niet alleen praktisch en comfortabel, maar ook zeer functioneel. Hij heeft een rugleuning die in verschillende standen kan worden gezet om hem aan te passen aan je lichaamsvorm en specifieke behoeften. Bovendien is hij gemakkelijk op te vouwen en op te bergen, waardoor hij de perfecte keuze is voor mensen met weinig leefruimte.

Of je nu strakker wilt worden, je spieren wilt versterken of gewoon in vorm wilt blijven, de DKN Technology F2G flat bench is een slimme keuze. Met zijn uitzonderlijke kwaliteit en stijlvolle ontwerp is het de perfecte toevoeging aan je trainingsruimte thuis. Wacht dus niet langer en schaf nu deze flat bench aan voor effectieve en comfortabele workouts.

Extra informatie

Merk DKN Technology
Fabrikant SKU 20560
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 121x63x42 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1