Intelligente elektrische gewichtsbank met gereedschapskist DKN Technology Smart Power [Grootte 135x75x25 cm]

Intelligente elektrische gewichtsbank met gereedschapskist DKN Technology Smart Power [Grootte 135x75x25 cm]

€ 3.317,42

€ 2.580,33

-22%
Geef je training een boost met de Smart Power elektrische gewichtsbank van DKN Technology - 5 machines in 1, thuis!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Intelligente elektrische gewichtsbank met gereedschapskist DKN Technology Smart Power

Even voorstellen: de Smart Power Machine: Uw alles-in-één thuismachine fitness
Met de Smart Power Machine profiteert u van de voordelen van 5 apparaten van fitness in één compact, gebruiksvriendelijk apparaat. Zeg vaarwel tegen het gedoe van het in elkaar zetten en opbergen van grote krachttoestellen en geniet van het gemak en de veelzijdigheid van ons intelligente gemotoriseerde weerstandssysteem.
De Smart Power Machine is ontworpen als een alles-in-één oplossing voor krachttraining, vetverbranding, fitness en revalidatie. Met meer dan 200 oefeningen die beschikbaar zijn via onze app, kun je je trainingsprogramma aanpassen aan je persoonlijke doelen en fitnessniveau.
Enkele voordelen:
Intelligente gemotoriseerde weerstand
Drie trainingsmodi voor elk niveau
Trainingsprogramma geleid door een persoonlijke coach
Bluetooth surround stereospeaker voor een betere geluidskwaliteit.Bluetooth Surround Sound-luidspreker voor extra motivatie
LCD-display met draaiknop voor eenvoudige bediening
Antislip universeel wiel voor soepele bediening
Opvouwbaar ontwerp voor eenvoudig opbergen
2020 Design Award winnaar
Intelligente gemotoriseerde weerstand
De Smart Power Machine heeft een gemotoriseerd weerstandssysteem dat de gewichtsweerstand van traditionele krachttoestellen simuleert, zonder dat er lompe ijzeren schijven nodig zijn. Met één enkele knop kun je het gewicht vrij instellen in stappen van 0,5 kg, zodat je verschillende oefeningen kunt uitvoeren en gemakkelijk verschillende spiergroepen kunt trainen.
Drie trainingsmodi
Onze enorme database met professionele trainingsprogramma's is geïntegreerd met unieke algoritmes om drie trainingsmodi aan te bieden die passen bij tous fitnessniveaus.
Beginner: standaardmodus
In de standaardmodus is de weerstand bij het optrekken dezelfde als bij het liggen. Deze modus is perfect voor beginners, omdat hij gemakkelijk te belasten is en de spierlijnen effectief aanpast terwijl de spierendurance toeneemt.
Gevorderden: Excentrische stand
In de excentrische stand is de weerstand bij het optrekken lager dan de weerstand bij het liggen. Deze stand is geschikt voor ervaren sporters die de weerstandsprikkel willen verhogen en het effect van hun training willen versnellen.
Expert: isokinetische stand
In de isokinetische stand neemt de weerstand toe met de snelheid. Deze modus houdt de spieren onder constante spanning, waardoor je knelpunten in je conditie kunt elimineren en je doelen sneller kunt bereiken.
Trainingsprogramma geleid door een persoonlijke coach
Dankzij ons open Bluetooth-protocol kun je de Smart Power Machine eenvoudig bedienen met je eigen app om intelligente of gepersonaliseerde programma's te maken. Met de ondersteunde trainingsbibliotheek heb je toegang tot professioneel advies en kun je een trainingsprogramma maken dat is afgestemd op jouw fitnessniveau en doelen.
Met Smart Power Machine kun je thuis een full-body workout uitvoeren zonder dat je meerdere apparaten nodig hebt. Of je nu een beginner of een ervaren sporter bent, ons intelligente gemotoriseerde weerstandssysteem en professionele trainingsprogramma's helpen je met gemak je fitnessdoelen te bereiken.

Extra informatie

Merk DKN Technology
Fabrikant SKU 20709
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 135x75x25 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1