Matten van yoga Trigger Point Mobility Mat

Matten van yoga Trigger Point Mobility Mat

€ 35,19

€ 28,15

-20%
De yoga Trigger Point Mobility Mat mat: doe je voordeel met de schuimroloefeningen die worden aanbevolen om je mobiliteit te verbeteren.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 2 of 4 dagen

Beschrijving

Matten van yoga Trigger Point Mobility Mat

Wilt u foamrollen maar weet u niet waar te beginnen? De mobiliteitsmat is een gemakkelijke oplossing met aanbevolen foam roll oefeningen direct op de mat gedrukt. De mobiliteitsmat heeft een getextureerd, antislip oppervlak waardoor de foamrollers gemakkelijk kunnen glijden terwijl de handen of voeten op hun plaats blijven. Ontworpen met antislip ribbels om de mat stevig op zijn plaats te houden op de meeste oppervlakken terwijl u beweegt en rolt. Gebruik de mobiliteitsmat om te stretchen, aan uw mobiliteit of beweging te werken en gemakkelijk te rollen met uw favoriete TriggerPoint schuimroller of massagebal. Lichtgewicht, gemakkelijk mee te nemen in huis of op de sportschool. De Mobility Mat mat meet 72 inch bij 24 inch en is onopvallend met een dikte van slechts 5 mm. TriggerPoint ontwerpt en ontwikkelt innovatieve hulpmiddelen voor massagetherapie, waaronder foamrollers, handrollers en massageballen, die ideaal zijn voor mensen van alle leeftijden, maten en atletische mogelijkheden.

  • Oefenmat met schuimroller oefeningen aanbevolen voor bewegingsgemak en mobiliteit.
  • Antislip ribbels zorgen ervoor dat de mat op zijn plaats blijft tijdens de beweging.
  • Dankzij het gestructureerde antislipoppervlak glijden de schuimrollen gemakkelijk weg terwijl handen en voeten op hun plaats blijven.
  • Laag profiel, gemakkelijk te rollen en te dragen.
  • Afmetingen 72 inch bij 24 inch en 5 mm dik.
  • Inclusief toegang tot een gratis online videobibliotheek met schuimroltraining van de experts van TriggerPoint.

Extra informatie

Merk Trigger Point
Fabrikant SKU 22130
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene