Lendengordel Harbinger Foam Core 4.5

Lendengordel Harbinger Foam Core 4.5

Beginnend op: € 30,15

€ 23,14

-23%
De krachtige en comfortabele Harbinger Foam Core 4.5 lumbale riem biedt optimale ondersteuning voor je functionele krachttrainingen en voorkomt blessures.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 30,15

€ 23,14

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Lendengordel Harbinger Foam Core 4.5

De Harbinger 5-inch Foam Core Belt, met zijn flexibele en ultra-lichte schuimkern, biedt ondersteuning om de kernspieren te stabiliseren en de rug te beschermen tijdens zwaar tillen. De riem is flexibel en comfortabel, waardoor een volledig bewegingsbereik mogelijk is tijdens functionele krachttrainingsoefeningen. De port riem tijdens trainingen die gewichtheffen en functionele krachttraining combineren, kan letsel voorkomen en de prestaties verbeteren. De ademende, pluche gebreide voering is zacht tegen de huid en comfortabel, zelfs tijdens de meest gevarieerde trainingen. De verstelbare, heavy-duty band met zware stalen gesp is stevig bevestigd en kan worden aangepast voor optimale ondersteuning en stabilisatie. De Harbinger gewichthefgordels zijn ontworpen om rond het middel te worden gedragen. Hoe strakker de riem, hoe meer steun en stabilisatie.

  • Extra brede 5 inch loodgordel met 3 inch steunband voor maximale ondersteuning van onderrug en buik bij zware belasting.
  • Ultralichte, flexibele schuimrubberen gewichthefriem, die volledige bewegingsvrijheid biedt bij het gewichtheffen.
  • Zware stalen rolgesp maakt het aanspannen eenvoudig en gemakkelijk; pluche gebreide voering is comfortabel tegen de huid.
  • Duurzame, slijtvaste stof die direct aan de schuimkern is gelamineerd om rafelen en pilling te voorkomen.

Extra informatie

Merk Harbinger
Fabrikant SKU 22241-22244
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Core