Loopschoenen Under Armour

Loopschoenen Under Armour

Beginnend op: € 80,67

€ 79,72

Ga tot het uiterste met de ultieme performance schoenen van running Under Armour Charged Vantage, getekend door het gerenommeerde sportmerk Under Armour.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 80,67

€ 79,72

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Loopschoenen Under Armour

De schoenen van running Under Armour Charged Vantage zijn ontworpen voor ambitieuze hardlopers die op zoek zijn naar uitzonderlijke prestaties. Deze schoenen, gemaakt door het prestigieuze merk Under Armour, combineren comfort, lichtheid en geavanceerde technologie om je te helpen je doelen te bereiken tijdens je running sessies.

Het elegante, moderne ontwerp is het resultaat van een combinatie van hoogwaardige materialen en minutieuze aandacht voor details. De rubberen buitenzool biedt optimale grip op alle ondergronden, terwijl de Charged Cushioning tussenzool schokken absorbeert voor optimale demping bij elke stap.

Dankzij het ademende bovenwerk van mesh blijven je voeten koel en droog, zelfs tijdens de meest intense runs. Bovendien zorgt de innovatieve UA SpeedForm-technologie voor een nauwkeurige, naadloze pasvorm voor ongeëvenaard comfort.

Of je nu een beginnende of ervaren hardloper bent, de schoenen van running Under Armour Charged Vantage zijn ontworpen om aan al je behoeften te voldoen. Dus trakteer jezelf op deze kwaliteitsschoenen die je ondersteunen bij al je sportieve inspanningen.

Extra informatie

Merk Under Armour
Fabrikant SKU 3023550-002
Kleur zwart/zwart/zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Charged Vantage

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten