Loopschoenen voor kinderen Under Armour

Loopschoenen voor kinderen Under Armour

Beginnend op: € 55,46

€ 42,62

-23%
Stimuleer het hardlopen van je kind met Under Armour Charged pursuit 3 schoenen - ontworpen voor beginnende jonge atleten.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,46

€ 42,62

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Loopschoenen voor kinderen Under Armour

running Under Armour Charged pursuit 3 kinderschoenen zijn speciaal ontworpen voor jonge hardlopers die op zoek zijn naar prestaties en comfort. Met de bekende merknaam Under Armour combineren deze schoenen kwaliteit en stijl om je kind te begeleiden bij hun sportieve activiteiten.

Het moderne, dynamische ontwerp zal jonge atleten zeker aanspreken. Maar vergis je niet, deze schoenen zijn niet alleen mooi, ze zijn ook technologisch geavanceerd. Dankzij de Charged Cushioning-technologie worden de voeten van je kind voortdurend ondersteund en gedempt voor een soepele loop.

De duurzame rubberen buitenzool biedt optimale grip, zelfs tijdens de meest intensieve trainingssessies. En voor nog meer comfort houdt het lichtgewicht, ademende bovenwerk van mesh de voeten van je kind koel en droog.

Of je kind nu een beginnende of ervaren hardloper is, de running Under Armour Charged pursuit 3 schoenen zijn ideaal voor alle niveaus. Ze zijn ontworpen om perfecte ondersteuning en stabiliteit te bieden aan jonge, groeiende voeten. Dankzij het ergonomische ontwerp passen deze schoenen zich perfect aan de vorm van de voet aan voor een optimale pasvorm.

Trakteer je kind dus op het beste paar schoenen van running om zijn of haar sportieve doelen te bereiken. Met Under Armour Charged pursuit 3 is je kind klaar om elke atletiekbaan te veroveren en nieuwe hoogten te bereiken!

Extra informatie

Merk Under Armour
Fabrikant SKU 3024987-001
Kleur zwart/wit
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Assortiment Charged Pursuit

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten