Opleidingsmateriaal PTP Myosphere

Opleidingsmateriaal PTP Myosphere

€ 24,10

€ 17,89

-26%
Verminder spierspanning en verbeter de bloedsomloop met MyoSphere PTP, het ideale trainingsapparaat voor een diepe massage.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Opleidingsmateriaal PTP Myosphere

DEEP MASSAGE OF LARGE MUSCLE GROUPS
MyoSphere PTP is ontworpen voor diepe massage van grote, lastige spieren in de benen, heupen, billen, romp, schouders en bovenrug. Het vermindert spierspanning na een training en activeert de bloed- en zuurstofcirculatie. MyoSphere is gemaakt van materiaal met een hoge dichtheid en is bestand tegen de drukkrachten van het lichaam zonder zijn vorm te verliezen.
Spieren hebben de neiging te verkorten en de beweeglijkheid van gewrichten aan te tasten als gevolg van overbelasting, herhaalde belasting en onevenwichtigheden. Door te rollen en de druk van je lichaamsgewicht vast te houden voor Self-Myofascial Release (SMR), kun je met MyoSphere de doorbloeding stimuleren, door spierlagen heen dringen en weke delen die verantwoordelijk zijn voor bewegingsbeperking afbreken. Dit bevordert de genezing en helpt spieren en gewrichten hun volledige bewegingsbereik terug te krijgen voor optimale prestaties en blessurepreventie.

Extra informatie

Merk PTP
Fabrikant SKU 920049-1000
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten